NURUL-SYARFIQAMJ
Success is simple.Do what'sright, the right way, at the right time.

Wednesday, 26 October 2016

Kek truity fruity

Assalammualaikum..
O_O

First time buat kek lapis truity fruity cheese..  Hri tu beli resepi ni rm100 utk 3 resepi kek lapis.. 

Saya beli dari Asiah asong ( boleh search di fb kalau nak beli resepi kek lapis beliau dan join pjj beliau.. 

Walaupun tak secantik orang lain buat..  Tpi rasa nya..  Perghh sedap (sendiri buat sendiri puji ^﹏^)

Okay..  Lupa nak bagitau..

Nama kek lapis yang saya beli dari kak asiah asong;

1. Kek lapis truity fruity cheese

2. Kek rasta pelangi pagi

3. Kek salam ramadhan

Tpi saya baru cuba buat yang kek lapis truity fruity cheese..

kelmarin saya buat..  Alhamdulillah.. Dah nak habis dah kek tu..  Sikit je lagi tinggal..  Hee..

Next time nak buat kek lapis rasta pelangi pagi pulak... 

Bawah ni gambar  kek lapis yang saya buat tu..  Ahahaha...  Ni first time buat..  That why lapisan dia x cntik.  :-D

8 comments:

  1. Cantik je Reen tengok.. Nampak sedap.. :D

    ReplyDelete
  2. Nampak cantik... Nampak sedap... Nampak menyelerakan... Nampak segala nampak hahaha

    ReplyDelete
  3. Xcntik lg cm tu tk tahu lerrr. Tp ape ape pon yg penting sedappp !

    ReplyDelete
  4. wah rajinnyaa :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. hai tahniah sebab dpt temuduga ppp tu.. btwy sy pun dpt.. syukurla dpt jumpa org perantau walaupun kamu dr sarawak..sy org sabah.. hrp kita bole jadi kwan di pulau pinang nanti.. anything just contct me 0168459527

    ReplyDelete
  6. Kek tu mesti berlapis ke?
    Kalau tak berlapis tak jadi kek ke?

    ReplyDelete